Ангажимент на ръководството за сигурността на информацията | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Ангажимент на ръководството за сигурността на информацията

05
2018

Ръководителят на организацията трябва да утвърди политиките по защита на личните данни

За да утвърди ръководството политиките на организацията по защита на личните данни, трябва да е сигурно какво подписва. Ако Вашите политики са почти готови, е възможно да имате въпроси. Вашите въпроси можете да зададете на 08.06.2018 г. в Пловдив по време на практическия семинар Задълженията на администраторите на лични данни.

Още теми от програмата на семинара:

  • Сигурност на личните данни.
  • Изискванията към вътрешната инструкция за обработване на данните, която следва да е приел и да спазва всеки администратор на лични данни.
  • Оценка на въздействието и предварителни консултации.
  • Длъжностно лице по защита на личните данни.
  • Решаване на казуси  от дейността на търговците в туристическия бранш и не само.

Повече по темата за Задълженията на администраторите на лични данни

Сподели тази статия: 
Категория новини: 
Таг новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top