Община Стражица и Община Добрич – първенци по достъп до информация | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Община Стражица и Община Добрич – първенци по достъп до информация

Община Стражица и Община Добрич – първенци по достъп до информация
05
2015

На първо място е Министерство на отбраната

Министерство на отбраната, Община Стражица и Община Добрич са лидерите в рейтингът на активната прозрачност на институциите. В проучването на взели участие общо 544 български администрации на централно и местно ниво.

В първите десет попадат още общините Челопеч, Тервел, Столична община, Козлодуй и Алфатар. На дъното на класацията са общините Ихтиман и Белица, както и Регионална дирекция по горите – Варна.

Рейтингът взима под внимание  състоянието на секция Достъп до информация, бюджетната и финансова прозрачност и интегритет, публикациите в Интернет на основата на други задължения, както и отговарянето на заявления за достъп по електронен път.

Общо за всички институции 61% от отговорите на заявления за достъп до информация са били изпратени навреме, 18.6% са просрочили срока и 20% не са отговорили. Най-масово отговорите се получават по електронен път – 76,1 на сто.

Сподели тази статия: 
Може да намерите повече информация по темата в изданието: 

От назначаването до уволнението - трудово право за работодатели + CD

От назначаването до уволнението - трудово право за работодатели

Процедури и готови бланки по назначаване, уволнение, дисциплинарни наказания, работно време, отпуски, командироване, здравословни и безопасни условия на труд+ Новият ред за обработване на лични данни при трудови правоотношенияПрочети още

Цена:115,20 лв

Бърза ПОРЪЧКА

Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top