РААБЕ награди най-верните си клиенти | РААБЕ Експерт

РААБЕ награди най-верните си клиенти

РААБЕ награди най-верните си клиенти
11
2015

Банка ДСК - клиент на „Данъчен наръчник – актуален коментар“ с актуализация № 100

За това, дали една фирма предлага качествени продукти и услуги, можем да съдим по отношението на нейните дългогодишни клиенти. Известно е на всички счетоводители, финансови мениджъри, ТРЗ специалисти, одитори и данъчни консултанти, които през почти 20-годишното съществуване на издателството са ползвали един или друг продукт или услуга в област данъци, счетоводство, право, осигуряване и мениджмънт, че продуктите ни поддържат високо професионално ниво и гарантират качество на разработките.

Уверено твърдим, че отлично познаваме националното и европейско законодателство, уместно използваме и предлагаме на нашите клиенти най-добрите коментари и практически разработки от автори, специалисти в своята област, в помощ на всеки счетоводител и мениджър.

Ние ценим доверието на дългогодишните ни клиенти и ги приемаме като наши съмишленици и партньори. Затова, в рамките на проведената Национална счетоводна конференция „Новият закон за счетоводството – правила и предизвикателства. Поглед към 2016 г.“ имахме удоволствието да наградим тези, с които ни свързват най-дългогодишни отношения.

Банка ДСК заслужено получи награда за най-дългогодишен абонат на продуктите на РААБЕ България и клиент на „Данъчен наръчник – актуален коментар и практически примери“, който вече има своята стотна актуализация.

Наградата бе връчена от Управителя на РААБЕ България Надежда Цветкова.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top