Специализиран портал отговаря на всички въпроси по ДДС | РААБЕ Експерт

Специализиран портал отговаря на всички въпроси по ДДС

Отпуск при пълно осиновяване на дете от 2- до 5-годишна възраст
12
2013

Практически коментари, отразяващи промените в закона, ще бъдат достъпни още от средата на декември

Трудностите, свързани с прилагането на ЗДДС и ППЗДДС, вече имат своето решение. В средата на ноември стартира новият специализиран портал „ДДС за счетоводители“. В интернет страницата са събрани на едно място над 100 практически коментара от експерти, повече от 60 решения на различни казуси, актуална нормативна уредба, формуляри, като по този начин се осигурява пълна информация за прилагането на този данък.

Допълнително удобство при използването на портала е удобната и лесна навигация, както и възможността за бързо търсене. Практическите коментари в специализираната страница ще се актуализират минимум 5 пъти годишно, като по този начин ще отразяват своевременно измененията в нормативната уредба. Решенията на казусите ще се допълват също регулярно, като всяко конкретно решение ще е отнесено към определен период с цел лесно ориентиране и прилагане в практиката. Актуализирането на нормативната уредба ще е на база на промените в Държавен вестник, които регулярно ще бъдат отразявани. Същото важи и за формулярите, които могат директно да се попълват, свалят и принтират. Секцията, предвидена за писма, указания, решения и становища, също ще се допълва, като и за тези документи е предвидена възможност за сваляне.

Още от следващата седмица в портала ще бъдат налични и актуализирани практически коментари, които отразяват измененията в ЗДДС. По този начин неговите абонати ще бъдат запознати с всичко, което ги чака от 2014 г., включително и обратното начисляване при зърнопроизводителите и режимът за касова отчетност.

Достъпът до материалите в портала се осъществява на абонаментен принцип, като желаещите да го ползват могат да избират между различни възможности за продължителност. Предложена е и възможност за безплатна регистрация, но при нея няма да могат да се използват всички функционалности на портала.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top