Нов софтуер ще следи изплащането на работните заплати | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Нов софтуер ще следи изплащането на работните заплати

Нов софтуер ще следи изплащането на работните заплати

Инспекцията по труда въвежда такъв софтуер до края на м. юни

С този софтуер ще се проследяват задълженията на работодателите към техните работници и служители относно динамика на плащанията, размер на дължими възнаграждения и обезщетения, период на забавянията, изпълнение на настоящи и предишни предписания от Инспекцията по труда и ще се прави статистика на работодателите, които най-често забавят изплащане на работни заплати. В първоначалния си вариант чрез този софтуер ще се въвежда и съхранява полезна информация в резултат на вече проверени предприятия.

Това е сериозна крачка към засилване на контрола върху трудовите договори, организацията на работното време и изплащането на съответните възнаграждения.

Очакваме внедряването на софтуера да приключи в оповестените срокове и прилагането му да даде полезен практически резултат.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top