Обучават бенефициенти по ОПАК | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Обучават бенефициенти по ОПАК

Обучават бенефициенти по ОПАК

Участниците трябва да имат вече сключени договори

Управляващият орган на Оперативна програма „Административен капацитет“ организира специално обучение за новите си бенефициенти. Участие в събитието могат да вземат тези от тях, които имат вече сключени договори и в същото време не са преминали подобно обучение.

Обучението ще се проведе на 13 май от 10 часа в хотел „Хилтън“. По време на него участниците ще бъдат запознати подробно със задълженията си при изпълнение на проектите. Основна част от програмата на обучението са процесите на мониторинг и верификация, на предварителен и последващ контрол при организирането на процедури за провеждане на обществени поръчки, на финансовото отчитане и бюджета. Целта на обучението е да се минимизират рисковете от допускане на грешки, които биха довели до налагане на финансови корекции.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top