Приключи обсъждането на базисния модел за комплексно административно обслужване | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Приключи обсъждането на базисния модел за комплексно административно обслужване

Приключи обсъждането на базисния модел за комплексно административно обслужване

Документът беше публикуван на страницата на Портала за обществени консултации

На 28 май приключи срокът, в който всички заинтересовани лица можеха да изкажат мнението си по отношение на базисния модел на комплексно административно обслужване. Документът беше качен на страницата на 14 май 2013 г.

Документът има цел да допълни и надгради Базисния модел за административно обслужване на принципа на „едно гише“, който е от 2002 г. В новия модел специално внимание е обърнато на предоставянето на повече канали за достъп до административни услуги, възможностите те да бъдат съвместени, както и да бъдат внедрени нови такива услуги. Основна предпоставка в новия модел е да се спести необходимостта гражданите и бизнесът да предоставят информация или доказателства, които са вече налични в администрацията. Последното ще се счита за изпълнено независимо от това, в каква форма се поддържат – на електронен или на хартиен носител.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top