Участвайте през уикенда в годишното информационно събитие на ОПРЧР | РААБЕ Експерт

Уважаеми клиенти, Във връзка с въведеното в България извънредно положение поради пандемията от COVID-19, Ви уведомяваме, че въвеждаме дистанционен режим на работа за всички служители на РААБЕ България ЕООД. Нашият офис ще е затворен, но продължаваме да обслужваме Вашите поръчки и да доставяме издания.
За връзка с отдел “Oбслужване на клиенти”можете да ни намерите на: тел.: 0893 444 310 / 0879 545 426 / 0896 669 914; имейл: service@raabebg.com
За връзка с отдел „Семинари в област Образование” можете да ни намерите на: тел.: 02 974 17 81 / 0879 545 417; имейл: academy@raabebg.com

Участвайте през уикенда в годишното информационно събитие на ОПРЧР

Участвайте през уикенда в годишното информационно събитие на ОПРЧР

Събитието е в рамките на инициативата „Младежта в движение“

Годишното информационно събитие на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ ще се проведе този уикенд в Бургас. Събитието което е насрочено за 16:30 на 27 юли ще бъде в Морската градина и ще мине под наслов: „търсих и намерих работа, а ти?“.

То ще е в рамките на инициативата на Европейската комисия „Младежта в движение“. По време на събитието ще бъде представен не само напредъкът по програмата, но ще бъдат показани и добрите практики, получили финансиране. Участниците ще могат да се запознаят и с отделните схеми за кандидатстване, както и да разговарят директно с експерти по ОП РЧР.

Сподели тази статия: 
Категория новини: 

Бърза ПОРЪЧКА

Go to top